Julkaistu 

Poliisilla oli kiireinen juhannusaatto

Juhannusaattona poliisilla oli Itä-Suomessa yhteensä 410 hälytys- ja valvontatehtävää. Tehtävistä 193 oli Pohjois-Savon alueella, 128 tehtävää oli Etelä-Savon alueella ja Pohjois-Karjalassa tehtäviä oli 89.

Rattijuopumuksiin liittyviä tehtäviä juhannusaaton aikana oli yhteensä 30 ja näistä Etelä-Savon alueella oli seitsemän, Pohjois-Karjalassa 11 ja Pohjois-Savossa 22.

Pahoinpitelyihin liittyviä tehtäviä Itä-Suomessa juhannusaaton aikana oli yhteensä yhdeksän. Pohjois-Savon alueella näistä oli viisi tehtävää, Pohjois-Karjalassa kolme ja Etelä-Savossa yksi.

Erilaisista häiriökäyttäytymisistä johtuvia tehtäviä hoidettiin juhannusaaton aikana yhteensä 33 ja näistä Pohjois-Savossa oli 16 tehtävää, Etelä-Savossa 12 tehtävää ja Pohjois-Karjalan alueella viisi. 

Juhannusaaton vesiliikenteestä tavattiin seitsemän epäiltyä vesiliikennejuopumuksesta, näistä neljä Pohjois-Savon vesiltä, kaksi Etelä-Savon alueelta ja yksi Pohjois-Karjalasta.

Poliisi jatkaa tie- ja vesiliikennevalvontaa läpi juhannuksen, joten liikenteeseen lähdettäessä on aina syytä varmistua, että kuljettaja on ajokunnossa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta