Luettavaa kesäksi – tilaa Pogostan Sanomat ja pysy ajan hermolla

  • Kestotilaus paperi & digi 117,40€
  • Kestotilaus digilehti 77,90€
  • Tarjous: Paperi & digi 6kk 59€
  • Tarjous: digilehti 4kk 27€
  • Karhutarjous paperi&digi 10vk 20€
  • Karhutarjous digi 10vk 15€

Paperilehden tilaushinnat voimassa Suomen sisäisissä tilauksissa. Digitilaukset ilman lisäkuluja myös ulkomaille!

 

Katso alempaa opiskelijatarjous ja muut tilaustarjoukset.

Voit tehdä tilauksen lomakkeen alaosassa tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@pogostansanomat.fi tai puhelimitse 050 415 2422 (ma-pe klo 8-15). Digikestotilaus on mahdollista tilata suoraan verkosta. Ohje alempana.

Kestotilaukseen sisältyy paperilehti ja digitaalinen näköislehti sekä verkkosisällöt osoitteessa www.pogostansanomat.fi. Kestotilauksen hinta vuonna 2022 on 117,40 €. Kestotilauksen voit maksaa enimmillään neljässä erässä ilman lisäkuluja.
 
Digikestotilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehti ja verkkosisällöt www.pogostansanomat.fi. Digikestotilauksen hinta vuonna 2022 on 77,90 €. Digikestotilauksen voit maksaa enimmillään kolmessa erässä ilman lisäkuluja.

 

Kun olet tilannut, pääset lukemaan lehteä tunnuksillasi osoitteessa www.pogostansanomat.fi  tai lataamalla PKK Paikallislehdet -sovelluksen omasta älylaitteesi sovelluskaupasta ja kirjautumalla sen kautta.

Jos sinulla on jo digitunnukset Karjalaiseen tai toiseen PunaMusta Median paikallislehteen, tee tilaus olemassa olevalle asiakasnumerolle. Tästä  verkkomaksulla digikestotilaus.

Myös määräaikaisiin tilauksiin ja tilaustarjouksiin sisältyy paperilehti ja digitaalinen näköislehti sekä verkkosisällöt osoitteessa www.pogostansanomat.fi.
 
Määräaikaisiin digitilauksiin sisältyy digitaalinen näköislehti ja verkkosisällöt www.pogostansanomat.fi

Opiskelijatilaus 9 kk

Oletko opintotukeen oikeutettu opiskelija? Voit tilata määräaikaisen 9 kk:n opiskelijatilauksen joko diginä tai paperi&digilehden opiskelupaikkakunnallesi. Mainitse oppilaitos lisätiedoissa.

  • Digi määräaikainen 9 kk 40 € (norm. 60 €)
  • Paperi & digi määräaikainen 9 kk 60 € (norm. 88 €)

Opiskelijatilaus 12 kk

Oletko opintotukeen oikeutettu opiskelija? Voit tilata määräaikaisen 12 kk:n opiskelijatilauksen joko diginä tai paperi+digilehden opiskelupaikkakunnallesi. Mainitse oppilaitos lisätiedoissa.

  • Digi määräaikainen 12 kk 53 € (norm. 78 €)
  • Paperi & digi määräaikainen 12 kk 80 € (norm. 117 €) 

Katso tästä tilausehdot.

Lehti ilmestyy torstaisin. Tilauksen on oltava asiakaspalvelussa 2 arkipäivää ennen toivottua tilauksen alkua. Tilaushinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %.

Tilausehdot ylläolevassa linkistä.

Tilaaja:

* = pakollinen tieto

Tilauksen maksaja, jos eri kuin tilaaja: